PALVELUT


Toiminta-alueemme on pääasiassa Pohjois-Savo, Keski-Suomi ja Pohjois-Karjala. Sopimuksen mukaan työskentelemme myös ympäri Suomen sekä ulkomailla.
Lähtöpisteemme on Kuopio.

Tuotamme vammaispalvelulain mukaista tulkkauspalvelua KELAlle 1.1.2018 alkaen sekä hallinto- tai potilaslakiin perustuvaa tulkkauspalvelua viranomaisille. Palveluitamme voivat ostaa myös yhteisöt ja yksityishenkilöt.

Tulkkiemme työskentelyalue KELAn tulkkauspalveluissa on:

Pohjois-Savo: Iisalmi, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä.
Pohjois-Karjala: Joensuu, Juuka, Kontiolahti, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Valtimo
Keski-Suomi: Hankasalmi, Jyväskylä, Konnevesi, Laukaa, Muurame, Pihtipudas, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski.
Ulkomaat

"Tiimillämme on paljon työkokemusvuosia, lujaa ammattitaitoa ja intoa luoda uutta."

Viittomakielen tulkkaus

Tulkeillamme on paljon kokemusta viittomakielen tulkkauksesta. Olemme toimineet tulkkeina asiakkaiden elämänkaaren eri tilanteissa. Tulkkaustilanteissa tavoitteenamme on mahdollistaa sujuva kommunikaatio kielten ja kulttuurien välillä.

Viitotun puheen tulkkaus

Kaikki tulkkimme tekevät suomen kielen mukaan viitotun puheen tulkkausta. Tulkeillamme on kokemusta viitotun puheen käytöstä erilaisissa tilanteissa suomea äidinkielenään käyttäville asiakkaille. 

Kirjoitustulkkaus

Tulkeistamme kaksi tekee kirjoitustulkkausta. Käytössämme on useita kirjoitustulkkausohjelmia sekä kirjoitustulkkausvaljaat, jotka mahdollistavat tulkkauksen liikkuvissa tilanteissa. Teemme kirjoitustulkkausta myös kuulonäkövammaisille asiakkaille. 

KUUlonäkövammaisten tulkkaus

Tiimissämme on neljä vahvaa kuulonäkövammaisten tulkkauksen monitaitajaa. Osaamiseemme kuuluvat kaikki kuulonäkövammaisten kommunikaatiomenetelmät. Tulkkimme hallitsevat myös opastuksen, kuvailun ja sosiaaliset pikaviestit. 

Puhevammaisten tulkkaus

Tiimiimme kuuluu kaksi tuoretta puhevammaisten tulkkia, joilla on käytössä viimeisimmät puhevammaisten tulkkaukseen tarvittavat menetelmät. Tulkeillamme on halu kehittyä ja tehdä työtä ammattimaisesti, yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Tulkkaus hätätilanteissa

Äkillisissä hätätilanteissa tulkin voi tilata suoraan meiltä. Tilauksen voi tehdä numeroon 0400 515 140. Yhteyttä voi ottaa myös soittamalla WhatsApp-videopuhelun. Tulkkimme ottavat hätätilauksia vastaan mahdollisuuksien mukaan.

Opetus ja koulutus

Tiimissämme on monipuolisia ja kokeneita opettajia. Viittomakielen tulkkimme opettavat viittomakommunikaatiota yksilöille ja perheille. Teemme myös ryhmäopetusta. Puhevammaisten tulkkimme tarjoavat kommunikaatio-opetusta ja ohjausta puhevammaiselle ihmiselle ja hänen läheisilleen. Opetusta ja ohjausta voi saada kunnan myöntämänä sopeutumisvalmennuksena tai ostaa yritykseltämme suoraan.

Tarjoamme koulutusta eri kommunikaatiomenetelmistä oppilaitoksille ja yhteisöille sekä kaikille kommunikaatiosta kiinnostuneille. 

Asiantuntijapalvelut

Tiimimme työntekijät ovat alamme ammattilaisia. Tulemme mielellämme kertomaan ja tiedottamaan vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä sekä tulkkaus- ja opetuspalveluista. Meiltä voi tilata luennon vaikkapa tulkin etiikasta tai asiakasryhmien kohtaamisesta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!